BATMAN / BEŞİRİ - Atatürk Ortaokulu

Nis

Kutlu Doğum Haftası Kapsamında Beşiri İlçe Müftülüğüne Bağlı Kız Kur'an Kursu Öğrencileri Tarafından Etkinlik Düzenlendi. Bu Etkinlikten Dolayı Okulumuzu Ziyaret Eden Öğrenci Ve Öğretmenlerine Güzel Hediyeleri İçin Teşekkür Ederim

Nis

Okulumuz Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Töreninde Atletizmde Takım Olarak İlçe Birincisi Oldu. Madalyalarını ve Birincilik Kupasını Sayın Kaymakamımız Muhammed YILMAZ Tarafından Verildi. Öğrencilerimiz;

Atletizm 2000 m Kızlarda  Bİreysel İkincilik ve Üçüncülük,

2000 m Kızlarda Takım Olarak İkincilik,

Masa Tenisi Üçüncülük Madalyalarını Aldı.,

Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Emeği  Geçen Herkese Teşekkür Ederim.

Nis

Mübarek Kadir Gecesi Ve Ramazan Bayramı Vesilesiyle Tüm Öğrenci, Öğretmen ve Personellerimiz İçin İkramlıklar Hazırlandı. Hediyelerin Hazırlanmasında Emeği Geçen Öğretmenlerimize Teşekkür Ederim .

Mrt

Okulumuzun Ev Sahipliğini Yaptığı 12 Mart İstiklal Marşı Ve Mehmet Akif Ersoy ‘u Anma Etkinliği Gerçekleşti.Resim Dalında Ortaokul Kategorsinde Birinci Olan Öğrencimiz Eda OTANÇ'ı Tebrik Eder, Emeği Geçen Okul İdaresi Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür ederim

Mrt

Ock

Atatürk Ortaokulu olarak karne töreninde öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Ayrıca törende okulumuz Pentago Zeka Oyunları turnuvasında şampiyonluğu kazanan 7/B sınıfı öğrencisi Fatma Zehra Kaya ile 2. olan 8/B sınıfı öğrencisi Baran Tanlak'a ve okulumuz bilgi yarışmasında birinci olan 6/B ve 7/B sınıfı öğrencilerimize hediyelerini verdik. Tüm öğrencilerimize iyi diliyoruz.

Ock

Atatürk Ortaokulu olarak  düzenlediğimiz sınıflar arası bilgi yarışmasında öğrencileriniz bilgilerini yarıştırdılar. 5. ve 6. sınıflar arası yapılan yarışmada 6/B sınıfımız birinci olurken 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasında yapılan yarışmada 7/B sınıfı birinciliği kazandı. Yarışma sorularının hazırlanmasında ve gerek yarışmanın uygulanmasında  gerekse  jüri ve sunucu olarak katkı sağlayan başta Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Evin Ortaç olmak üzere  tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.